User:Chunshek

出自維基百科,自由嘅百科全書
跳去: 定向搵嘢

呢度係Chunshek嘅用戶頁面

歡迎光臨!隨便睇吓啦,鍾意嘅話可以留言添!
Crystal Clear app personal.png

自我介紹

我叫做陳雋碩,今年25歲,係個電視新聞工作者,鍾意周遊列國,好奇心重,乜都想試。

我係個土生土長嘅香港人,仲喺九龍灣住咗19年添,不過預科嗰陣轉校,先搬咗去馬鞍山寄宿;跟住仲遠,一飛就飛咗去美國,响麻省唔同城市住咗將近六年,變咗做番書仔。2006年,我搬咗去北卡羅來納州威明頓市,宜家响WECT-TV電視台做新聞攝記。由細到大識得我嘅人裡面,冇人估到我會入呢行。

我好鍾意旅行㗎,前幾年成日揹住個背囊周圍流浪㗎,去過亞洲歐洲非洲北美洲、仲有大洋洲添;我希望將來可以去埋南美洲南極洲添。不過宜家暫時冇時間(兼冇錢)再去嚕。

我好樂觀㗎,鍾意着boxer briefs型內褲,對人都算好好嘅。

Crystal Clear app cache.png

維基諗頭

唔係呀嘛,廣東話嘅維基百科都出得街!我係識講識睇,不過打起字上嚟,好似唔係好對路,唔多妥咁囉。

得閒睇吓我個網頁啦!

Crystal Clear app ktalkd.png

維基媒體其他計畫

Crystal 128 back.png

目前狀態

Crystal Clear app package network.png

語言

如果有人想教我西班牙語日語或者阿拉伯語,我無任歡迎。