Talk:新聞組

出自維基百科,自由嘅百科全書
Jump to navigation Jump to search

因我地無繁簡轉換,建議標題用繁體,加簡體redirect。咁啲文可易揾啲。請問大家,尤其係用簡筆字嘅維基友,點睇?* -- :-) Hillgentleman | | 二零零七年七月三十號(星期一)格林尼治 11時14分42秒。

得系得嘅,不过最大问题就系,我哋嘅输入法好难打出繁体字,查字嘅时候经常都系揾咗好耐先至揾到(不过冇所谓),有时甚至得个桔(我最怕呢个)。有啲输入法可以比较容易输入繁体,不过我啱先冇用到(下次整嘢嘅时候就用)…… 只不过,我记得标题系冇得改㗎波(啱先想改,改唔到-_-)。呼唤管理员... Batch 2007年7月30號 (一) 17:38 (UTC)
唔緊要。你照打啦。大家見到自然會轉。HenryLi 2007年7月31號 (二) 00:49 (UTC)