萩原舞

出自維基百科,自由嘅百科全書
Jump to navigation Jump to search

萩原舞(はぎわら まい、1982年3月22號—)喺大阪府出世,原名係渡邊紗希(わたなべ さき),係日本出名嘅寫真女星同鹹片女星。萩原舞嘅三圍數字係84E-57-84厘米

簡介[編輯]

佢喺1997年用久保久留美(くぼ くるみ)個名開始寫真女星嘅生涯,因健康得意嘅形象令佢成為「菓子系寫真偶像」嘅代表人物。2000年十八歲生日後佢開始拍裸體寫真,成為一時話題。當時佢嘅寫真集經網絡傳播,喺東南亞一帶嘅成人網絡社群引起熱潮,吸引大班網民做佢擁躉

到咗2004年,佢以21歲(喺鹹片界算係老)嘅年紀加入鹹片行業,喺外界一片疑慮聲中創下成功嘅銷售紀錄,2006年佢同AliceJapan嘅片約結束,依家係休息期。

主要作品[編輯]

寫真集[編輯]

  • 乳白色の放課後(みるくいろのほうかご)(1998年)
  • TENNYO 2(2000年)
  • Maichy(2000年)
  • LOVE&PEACH(2001年)
  • デカマンポスパワー・萩原舞(2003年)

鹹片[編輯]

  • 夢より星より太陽より(2004/2/27)
  • マイチィ・リップス (2004/3/26)
  • 愛をかけてください (2004/5/28)
  • 嬲られ姫 (2004/11/19)
  • 女尻(2004/12/24)
  • 姦理人は女子校生 (2005/2/18)
  • Juicy Love (2005/3/18)
  • 隷嬢飼育M~囚われのナース~ (2005/4/22)
  • 女尻CLIMAX 2005 (2005/5/27)
  • 逆ソープ天国 (2005/6/24)
  • Kiss to Kiss(2005/7/22)
  • フェティッシュ舞 (2005/8/19)
  • SWEET LONELY SISTER (2005/9/23)
  • 絶頂ルート69 (2005/10/21)
  • 猥褻モデル (2005/11/18)
  • 白液姫 (2005/12/16)
  • ももいろの園 (2006/1/20)
  • マイチィの痴女日記 (2006/2/17)
  • 悶絶セレナーデ (2006/3/17)
  • COMPLETE FUCK 萩原舞 2 (2007/4/27)

出面網頁[編輯]