Wikipedia:機械人/請求核准/Vina-iwbot

出自維基百科,自由嘅百科全書
Jump to navigation Jump to search

Vina-iwbot[編輯]

这是zh:User:Vinama3171的跨语言连接機械人,使用pywikepedia,每次运行之前更新,在zh,ja,en,ko运行,希望可以在这里运行。我可以看懂粤语,只能输入简体字和英文,请见谅。 --Vina-iwbot 2006年9月22日 (五) 04:06 (UTC)

閣下可以響未有機械人旗的情況之下,試行呢個機械人,響呢段時間(試用期)度,去試吓利用機械人加入連結。響最少相隔一個星期之後,會睇吓有關機械人嘅編輯記錄,如冇任何問題,就會正式咁加入機械人旗。--Shinjiman 2006年9月22日 (五) 13:16 (UTC)
由於響一個星期嘅試用期度冇任何問題,已經加上咗機械人旗喇。--Shinjiman 2006年9月29日 (五) 00:37 (UTC)