User talk:Dabao qian

出自維基百科,自由嘅百科全書
Jump to navigation Jump to search
歸檔
歸檔
Dabao qian你好!食咗飯未?歡迎加入維基百科
  • 維基百科鼓勵勇於修改,所以放膽寫!「維基百科五大支柱」係百科、中立、內容自由、行為規範,同埋:無死板嘅規則。
  • 維基百科唔鼓勵搞破壞,如果搞破壞,就有可能俾人封鎖
  • 我哋發展緊用字嘅一套指引《Wikipedia:粵語本字》,你可參攷同埋畀意見。希望你鍾意來呢度寫嘢。
  • 得閒飲茶!--Dabao qian (傾偈) 2015年6月19號 (五) 05:30 (UTC)

幾個青島模[編輯]

點睇?如果你覺得可以鏟,咁我就用「作者要求」規矩直接鏟咗佢。翹仔 (傾偈) 2018年7月10號 (二) 14:35 (UTC)

@Deryck ChanOK--Dabao qian (傾偈) 2018年7月10號 (二) 14:39 (UTC)
搞掂。唔該。翹仔 (傾偈) 2018年7月10號 (二) 14:41 (UTC)

歌手事情[編輯]

如果要轉的話,有很多個要轉。

我先寫在這裡,回退是因為稍後我想統一去弄,別做得這麼分散。這裡沒數漏了。若是回退的話,你就直接點開鏈接來把其他歌手一併修改。沒開面頁的紅連就不用改,稍後我弄就來提醒我好了。第八季的7位首發只有4位是寫了舊版本,其他三位還沒弄table。特克斯特 (傾偈) 2020年4月11號 (六) 00:16 (UTC)